• آیا سایز این فیلترها برای همه کولرها سازگار هستند؟

    بله این فیلترها برای سایزهای 3500 ، 4500 الی 5000 و 6500 الی 7000 طراحی و تولید شده اند.
  • این فیلترها دائمی هستند یا یکبار مصرف ؟

    برای داشتن بالاترین کارایی ، سازگاری با موتور کولر و رعایت نکات بهداشتی، این فیلتر ها یک بار مصرف هستند.
  • عمر این فیلترها چقدر است؟

    بسته به میزان آلودگی محیط و میزان اهمیت سلامتی برای کاربران محترم، بین یک الی دو بار در سال باید تعویض شوند. در ضمن با این که این فیلترها قابل شستشو هستند ولی این کار موجب کیپ شدن منافذ و کاهش کارایی آن میشود.
  • چرا نام این فیلتر چهار فصل است ؟ کولر که فقط برای بهار و تابستان میباشد

    بیشترین میزان آلودگی هوا ، پراکنش ریزگرد ، وارونگی هوا و سایر آلاینده ها در پاییز و زمستان است .از طرف دیگر بدلیل بسته بودن پنجره ها در این فصول ، نه تنها این آلاینده ها درون خانه باقی میمانند،بلکه سایر آلودگی ها از قبیل مونواکسید کربن حاصل از اجاق گاز ، بازدم افراد (و یا احتمالا حیوانات خانگی) نیز به آنها افزوده شده و هوایی حتی ناسالم تر از هوای شهر ایجاد می شود. در این شرایط فقط کافی است چند بار در روز و هربار حدود یک دقیقه پنجره آشپزخانه را باز نموده و کولر مجهز به نانوفیلتر کولپاک را(بدون پمپ آب) روشن کنید تا با ورود هوای پاکیزه ، تمام آلودگیهای داخل به بیرون رانده شوند. مطمئن باشید چند ثانیه الی چند دقیقه روشن کردن کولردر روز، حتی در زمستان نیز موجب سرد شدن خانه نمیشود. در حقیقت این فیلتر ، کولر را تبدیل به دستگاه تصفیه هوا پرقدرت با راندمان بالا مینماید. - مهم ترین مزایای استفاده در پاییز و زمستان: 1- فیلتراسیون شدیدتر هوا 2- جلوگیری از خروج انرژی گران بهای گرمایی و ورود سرما از راه دریچه کولر 3- عدم نیاز به پوشاندن کولر یا دریچه هاو ایجاد نمای زشت داخل ساختمان 4- راه اندازی کولر در بهار بدون ایجاد گرد و خاک متراکم که یکجا وارد ساختمان میشود 5- جلوگیری از ورود حشرات و سوسک 6- قابل استفاده بودن کولر برای مواقع ضروری پیش بینی نشده مانند از بین بردن بوهای ناخوشایند و یا تعدیل دما در میهمانی های پر جمعیت و...
  • مگر خود پوشال هوا را تصفیه نمیکند ، پس چه نیازی به فیلتر است؟

    پوشال یکی از مراکز تولید و تجمع آلودگی های خطرناکی چون ریزگرد،موجودات ذره بینی تخم حشرات و... میباشد، که چه در حالت خشک ویا تر ، آلودگی های خاص خود را تولید میکند. در عین حال کولرهای آبی بیش از 6 نوع آلودگی داخلی تولید میکنند که آنهارا به هوای آلوده شهر افزوده و به داخل ساختمان هدایت میکند (خرده ها و ریزگردهای تسمه-خرده ها و ریزگردهای پوشال-ذرات پودری و بخار روغن و گریس- خرده ها و ریزگردهای رنگ بدنه- خرده ها و ریزگردهای املاح جدا شده آب از روی سطوح داخلی- حشرات ، سوسک و لارو تخم آنها). بدلیل طراحی ویژه این فیلترها که دقیقا در آخرین محل ورود هوا به داخل کانال میباشند ، در نتیجه بالاترین میزان جذب آلودگی را داشته و هیچ کدام از موارد گفته شده وارد ساختمان نخواهند شد.بدیهی است اگر فیلتری در بیرون کولر نصب شود قادر به جذب این آلودگیها نبوده و موجب زنگ زدگی بدنه کولر شده و میزان رطوبت را بالا برده که محیط مناسب تری برای حشرات و قارچها فراهم میکند. از سوی دیگر فیلترهای پوششی روی بدنه کولر بر اثر تابش آفتاب و عوامل نامساعد جوی از داخل متلاشی شده و ذرات آن به صورت ریزگرد وارد ساختمان میشود که بسیار مضر میباشد و در عین حال دسترسی به داخل کولر برای بررسی و تعمیرات را شدیدا مختل مینماید .
  • این فیلترها در میزان رطوبت چه تاثیری دارد؟

    متاسفانه میزان رطوبت در باد کولرهای آبی، گاه تا 90% هم میرسد که با نصب این فیلترها این رطوبت تا حد قابل تحمل کاهش میابد.